Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на перални в първата събота на юни

2 Юни 2018г.
Ремонт на перални в първата събота на юни

Първата събота на слънчевия юни очаквано беше изпълнена с ремонти на перални, но за разнообразие в сервизния списък  на техника имаше  доста запитвания за други електроуреди, които не работят. Рано сутринта, докато пиех първо кафе на балкона с живописна гледка към Витоша, господин от жк Бели брези ме уведоми, че изчезнал звука на телевизора и помоли за диагностика и ремонт през новата седмица. Записах адрес за посещение, за да видя защо стъклокерамичен плот не работи. Донесоха ми прахосмукачка, блендер и електронен апарат за кръвно налягане, които имат нужда от поправка. 

Работният ден на майстора започна с поставяне на ремонтирана ключалка на люк, която бях свалил преди ден-два, защото се беше счупила и пералнята не се отваряше. Продължих в Манастирски ливади с ремонт на пералня Indesit, защото не тръгвала. По-късно в почивния ден посетих семейство в Борово, защото пералнята не центрофугирала. 


В неделя съм отново на разположение на търсещите сервизни услуги по домовете и приемам поръчки за ремонт на перални, печки и други електроуреди за бита. 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg