Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на перални в слънчевата събота

19 Октомври 2019г.
Днес е събота и моят график е пълен с ремонти. Първият ремонт за деня е на пералня, която не върти, а по-късно продължавам с друг уред за пране, който не работи по някаква причина, която ще установя с диагностика, преди да продължа с поправката.  Почивните дни за мен като сервизен техник по поддръжката на битова техника са ангажирани с много ремонти, но това отдавна е ежедневие и не прави впечатление. 


Денят обещава да бъде слънчев и топъл, повече напомнящ на пролетен, отколкото на есенен, време само ра разходка и удоволствие, а не за работа и ремонти. Такъв приятен и топъл октомври не помня от дълго време. Освен пералните имам адрес за ремонт на аспиратор, а по-късно ще донесат тостер, ютия и епилатор за поправка. 


Допивам сутрешното кафе на балкона в Борово и след около час тръгвам на работа. Пералнята, която не върти, ме очаква с нетърпение, това каза собственикът, когато приключихме разговора по телефона  преди два часа.  Ако се нуждаете от опитен майстор за ремонт на пералня или друг уред, телефонът за контакт с инж. Станев е 0898 371028. 

Пералнята не тръгва. Ремонт на перални.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg