Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на перални и видео с износена помпа на пералня преди ремонта

26 Ноември 2015г.

Мрачен четвъртък, ръми неприятен есенен дъждец. Това е София в края на ноември след чудесните топли дни. Бързам за ремонтите днес - само перални. Ще сменям маншон и изгоряла блокировка, не на една пералня, но в този ред. Маншонът е доста времеемко занимание. Изисква опит и търпение, за да бъде сменено гуменото уплътнение на люка на пералнята. Тук може да прочетете повече за смяната на маншон на пералня. 

Ремонт на перални и видео с износена помпа на пералня преди ремонта.Инж. Станев извършва качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), професионален ремонт на перални машини (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори и отстранява други повреди)  като прилага адекватни компетентни решения за всеки конкретен случай. 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg