Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на перални машини по домовете в София от lxpress

13 Февруари 2014г.
* Успехът е състояние на ума. Ако искате да се справите, започнете да мислите за себе си като за преуспял човек. Джойс Брадърз

Започвам днешния мрачен февруарски ден, който съвсем не прилича на вчерашната подранило-пролетна сряда, с мисълта за ремонтите които ме очакват. Настроението е различно от това на отминалия завинаги февруарски ден, но поръчките за  ремонти са същите - главно перални машини. 

Ремонт на перални машини по домовете в София от майстор, който си разбира от работата, няма тайни в сервизното обслужване на битова техника и електроника, способен е да поправи всичко, което работи на ток, при това без почивен ден. След краткото анонсирана на минимална част от предлаганите от мен услуги, ще добавя в списъка сервиз на сушилни, ремонт на телевизори, печки, микровълнови, стъклокерамични плотове, диспозери, фурни...

Запознайте се сами с предлаганите ремонти, ако имате необходимост от такъв и се намирате в град София. 

Ремонт lxpress и инж. Станев - качествен ремонт и коректен майстор!

За повече информация интересни статии заповядайте в сайта и блоговете ни. Контакти само на тел. 0898371028, търсете инж. Станев

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.


Ремонт lxpress - Изберете качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Да се върна към началната мисъл за успеха - ако искаме и се стараем, ще успеем! Пожеланието ми като майстор, който ремонтира перални машини, е да превърнем днешният ден в успешен!:)


Сподели

Коментари

Гост 13 Февруари 2014г.
Наташа Иванова

Успешен четвъртък и леки ремонти и от мен, майсторе! :)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg