Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на перални машини, телевизори и печки по домовете от lxpress може да поръчате само на тел. 0898 371028

20 Януари 2014г.
Важно съобщение!


Уважаеми приятели и клиенти на Ремонт lxpress,

Бих искал да Ви уведомя, във връзка с нелоялна конкуренция и сайтове/майстори ментета , че телефонът на инж. Станев за поръчка на ремонт на битова техника по домовете за град София, е само и единствено 0898 371028. Сайтът и блоговете, на които може да изпратите свои поръчки и запитвания са:


Не упълномощавам никого да приема записвания за ремонт на друг телефон или контакт!

Пазете се от майстори ментета!

**************************************************************************************

Решението, което ще ви позволи да изкарате почивните си дни спокойно като такива, а работните дни, фокусирани върху основните си задължения,  идва с Ремонт lxpress!

 

Изкуството да бъдеш професионалист!

 

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.

 

Инж. Галин Станев

 

За контакти: Тел. 0898 371028

 

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.Сподели

Коментари

Гост 20 Януари 2014г.
Petia ot Beli brezi

Майсторе, пералнята работи на шест! Мерси!
Гост 22 Януари 2014г.
Благодаря за ремонта на печката, инж. Станев! Ще Ви препоръчам на близките си.

Христов от Стрелбище
Гост 23 Януари 2014г.
Майсторе, за утре (петък) може ли да ни посетите в ж.к. Красно село (зад пазара) за ремонт на перална машина? Не изпомпва водата. В къщи има човек цял ден, заповядайте когато е удобно. Ще се обадя за потвърждение след 13 часа.

Благодаря.

Мая Стаменова
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg