Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на перални Indesit (видео)

17 Март 2018г.
Интересно е как при едни и същи марки перални се наблюдават определени повреди. Това не може да бъде база за генерални заключения, но през богатата практика на сервизен техник, която имам, събирам снимки на електроуреди, които съм ремонтирал и реших да обобщя резултатите от преките си наблюдения. 

При перални Indesit съм ремонтирал счупени ключалки, неизправни платки, сменял съм помпи и изгорели блокировки, както и съм поправял счупена гривна на люк. Това са част от проблемите на уреда за пране, които съм, преглеждал и сервизирал, защото е невъзможно да помня или опиша всички ремонти на бяла техника, които съм извършил през годините. 

За ремонт на пералня Bosch в Лозенец прочетете тук

Нека гореизложеното служи като полезна информация на собственици на перални Indesit, на които по някаква техническа причина се налага да търсят в София майстор, врял и кипял в ремонтната дейност. Обадете се днес, работя в събота и неделя. 

Вижте краткото видео на инж. Станев с няколко снимки от  ремонти на перални Indesit. 


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg