Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на пералня в Бъкстон, защото не върти

24 Ноември 2018г.
Един мрачен ден с надвиснало над София небе с мен се свързаха  за извършване на ремонт на пералня, която не върти. Уточнихме времето и адреса и посетих семейството в Бъкстон. Извърших диагностика на пералнята и  установих  защо беше възникнала повредата.
Неизправността на пералнята се оказа достатъчно сериозна и се наложи разглобяване на електромотора, почистване на  колектора и  смяна на четките. 

След приключване на ремонта пералнята тръгна нормално, а собствениците се радваха, че им се размина купуването на нов уред за пране, макар да намерили изгодна оферта покрай Черия петък в сайт, предлагащ битова техника. Ако желаете професионален ремонт на Вашата неизправна пералня в дома, решението е просто: тел. 0898 371028. На този телефонен номер може да запазите удобен ден и час за ремонт на пералнята, която не работи, като в събота и неделя ремонти също се извършват по индивидуална заявка. Добрата новина е, че няма да местите или транспортирате пералнята до сервиз, а на Вас няма да се налага да отсъствате от работа. 

Когато името работи за теб!
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg