Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на пералня със скъсан ремък, смяна на четки на пералня и ремонт на телевизор с повреден захранващ блок в слънчевия петък

8 Септември 2017г.

Ремонт на пералня със скъсан ремък, смяна на четки на пералня и ремонт на телевизор с повреден захранващ блок в слънчевия петък

В слънчевия септемврийски петък ремонтите на повредени перални и телевизори, които имах в сервизния график. Крачейки по кварталните улички на София, се убедих, че лятото все още не си е отишло.  Телефонът ми отбелязва търсения за майстор, който ремонтира качествено битова техника по домовете. Работя върху изготвянето на съботно-неделните ангажименти, в които отново ремонтите на перални са преобладаващи, но добавям керамичен плот и аспиратор за ремонт. 

Днес имаше проблеми с ремък на пералня, смених и четки на електродвигател, защото се беше износил графитът, а за да ремонтирам телевизора, смених изгорели кондензатори от захранващия блок. 

В края на деня поправих ютия и тостер, които ми донесе съсед от Борово, на когото преди време смених изгорелия нагревател на фурната. 

Професионален ремонт на електроуреди от инж. Станев, за да се чувствате добре в дома си.

Когато името работи за теб. 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg