Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на пералня с люк, който не се закопчава и друга повредена техника за дома

18 Декември 2016г.
Ремонт на пералня с люк, който не се закопчава и друга повредена техника за дома
Ремонт на перални по домовете в София дори в почивни дни като събота и неделя - това обобщава задачите ми на сервизен техник за деня.

Ремонт на пералня  с люк, който не се закопчава беше първата поправка днес. 

Инж. Станев извършва квалифициран сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), професионален ремонт на перални (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена помпа, счупена ключалка, изгоряла блокировка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри, помпи, маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори и други повреди) като прилага адекватни компетентни решения за всеки конкретен случай.

Отстранява майсторски повреди при  абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника. 

Сервиз на по-дребна битова техника и електроника също се извършва.

По-дребните домакински уреди – прахосмукачки, хлебопекарни, тостери, сешоари, блендъри, ютии, преси за коса, апарати за кръвно налягане, скари, кафемашини, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите в Борово.

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от сервизното натоварване.

Когато името работи за теб!


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg