Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на пералня с нагоряла клема на пресостата (ниворегулатора)

27 Септември 2014г.
В студения съботен ден ще се спра на ремонт на пералня, който извърших преди няколко месеца.

Собствениците на проблемния електроуред ме потърсиха с оплакването, че помпата не работела. Посетих ги на място и по време на диагностициране на повредата се оказаха прави. Откачих помпата на пералнята.  В процеса на ремонт установих, че захранващото напрежение не е нормално. След проверка на връзките, разбрах, че е нагоряла клемата на пресостата (ниворегулатора). Почистих окиса по клемата и пуснах пералнята, която тръгна успешно. 

След кратичката история за поправената пералня е време да тръгвам за днешните ремонти - две перални и печка предстои да бъдат диагностицирани и ремонтирани. 
===
 
Инж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028

Професионализъм, опит, коректност.
Търсите майстор, получавате инженер. 

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.
За повече информация интересни статии заповядайте в сайта и блоговете ни.Сподели

Коментари

Гост 28 Септември 2014г.
Благодаря, инж. Станев! Магдалена
Гост 30 Септември 2014г.
Григорова, ж.к. Хиподрума
*********************************
Благодаря на инж. Станев за ремонта на пералнята днес. Ще го препоръчам на моите приятели и роднини. Работи чисто, бързо, коректен, не злоупотребява с цените.

Много хубаво поддържани блогове имате, майсторе! :)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg