Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на печка с изгорял ключ в жк Стрелбище

11 Май 2018г.
За ремонт на печка посетих столичния квартал Стрелбище, след като с мен се свърза собственикът на повредения електроуред. Печката беше старичка, но човекът твърдеше, че работи добре и тъй като имали абитуриент в семейството, не били желателни харчове за нов уред точно към настоящия момент. Повечето от нас знаят какво означава да имаш дванадесетокласник - уроци за подготовка за матури, тоалети, кандидат-студентски кампании, затова не ме учуди решението му.  След диагностика на повредата се оказа , че има изгорял ключ и той трябваше да бъде сменен с нов. 

По-късно същия ден намерих подходящ ключ за ремонта на печката и се върнах в жк Стрелбище, за да го монтирам на готварския уред. Нямаше някакви непредвидени изненади и поправката се оказа успешна, защото печката тръгна идеално при задължителния тест, който извършвам, преди да тръгна. 

Ремонт на печки можете да поръчате на инж. Станев от понеделник до неделя. Приемам заявки за ремонт на друга бяла техника в ласкавите майски дни, когато София изглежда приветлив за живеене град. 

Ако търсите майстор за ремонт на микровълнова, погледнете тук

Ремонт на печка с изгорял ключ в жк Стрелбище
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg