Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на повредена техника за дома през септември

1 Септември 2018г.
През започващия месец септември, в който лятото отстъпва пред идващата есен, можете да се възползвате от предложенията за ремонт на повредена техника за дома, които са валидни от понеделник до неделя. Инж. Станев извършва професионален ремонт на перални, печки, фурни, плотове, аспиратори, телевизори, диспозери, микровълнови и други електроуреди по предварителна сервизна заявка. 


Дори в днешната събота имам няколко ремонта - на две перални и фурна. Едната пералня не изхвърля водата, а другата не  върти. Фурната е с изгорял горен нагревател, който вече е закупен и предстои монтажа. Проблеми с помпи, електроника и блокирали уреди за пране са обичайни за съботно-неделните ремонти. 


Дребни уреди за бита или лична грижа се доставят на място за поправка при техника в договорено време, свободно отпосещения по домовете.


Ремонт на битова техника през септември или след края на летните отпуски - изберете качествен сервиз от коректен майстор. 


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg