Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на повредени перални, печки, микровълнови, аспиратори, телевизори в средата на лятото

11 Юли 2016г.
В средата на лятото София не е за предпочитане с душните автобуси, нагорещени панелки и липса на свеж полъх и който може се спасява, като напуска столицата по време на отпуските или дори само за уикенда. 

Ала животът продължава и след отпуските, така че добър техник винаги е необходим, за да ремонтира повредена пералня, печка, микровълнова, аспиратор, телевизор или друга неработеща техника за домакинството. По традиция електроуредите се повреждат покрай почивните дни, когато се използват по-натоварено и повечето майстори и сервизи не работят. Когато пералнята не тръгва, не центрофугира или люкът не се отваря, за да извадите току-що изпраните дрехи, когато котлоните на печката или нагревателите на фурната не загряват и не можете да приготвите храна за семейството, микровълновата не върти, а телевизорът не пали, решение има. 

На тел. 0898 371028 може да запазите удобен ден за коректна диагностика и професионално извършен ремонт на място в дома Ви. В добавка инж. Станев притежава необходимата техническа квалификация и солиден практически опит, за да ремонтира неизправните перални или печки. Освен ремонт на едра битова техника по домовете, може да донесете неработещи по-дребни уреди за поправка - вентилатори, прахосмукачки, кафемашини, сешоари, масажори, скари и други

Специализирани ремонти по домовете в София на перални, печки, микровълнови, аспиратори, телевизори през цялата година. Добрият майстор ремонтира без почивен ден. 

Когато името работи за теб. 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg