Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на прахосмукачки, ютии, кафемашини и други малки електроуреди

30 Март 2016г.
Ремонт на прахосмукачки, ютии, кафемашини и други малки електроуреди
Извършвам ремонт не само на неработещи перални, печки, фурни, телевизори в София, но и на по-малки електроуреди за бита и персонална грижа като прахосмукачки, ютии, кафемашини, електрически скари, тостери, миксери, сешоари, преси за коса и каквото още се сетите, че използвате в ежедневието си. 

Ако имате повредени прахосмукачки, ютии, блендъри, електрически кани, малки котлони или друга дребна техника у дома, от която имате нужда, може да ги донесете за ремонт на майстора. Предполагам, че този тип сервиз ще е от полза за част от Вас, особено ако живеете в Борово, Манастирски ливади, Мотописта, Бъкстон, Гоце Делчев, Бели брези, Стрелбище, Красно село, защото често се случва незначителни повреди при по-малки електроуреди да пречат на употребата им, а не си струва да бъдат изхвърлени или заменени с нови.

На посочения телефон за връзка с инж. Станев може да се уговорите за детайлите около предаването и ремонта на неизправната битова техника. Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg