Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на скари, тостери и масажори

22 Януари 2017г.
Ремонтирам перални, печки, аспиратори по домовете, но предлагам и други сервизни услуги, свързани с ремонт на по-дребни електроуреди. Не само повредени ютии, вентилаторни печки, прахосмукачки, хлебопекарни, детоксикатори, миксери, но можете да се свържете с инж. Станев, за а бъдат поправени електрическите скари, тостерите или масажорите, които не работят, а бихте желали да използвате отново. 

Неизправните скари, тостери и масажори се доставят на сервизния техник в квартал Борово, съвсем близо до България Мол, като времето за предаване на уредите се определя предварително, съобразено с ангажиментите на двете страни. Ремонтът на битовата техника се извършва от понеделник до неделя. 

При необходимост от опитен  майстор за добре извършен ремонт на неработещи скари, масажори или тостери, както и друга проблемна техника за дома, инж. Станев очаква Вашите поръчки на тел. 0898 371028. 

Когато името работи за теб!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg