Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на стъклокерамичен плот с изгоряла плоча за смяна

6 Август 2019г.
Ремонт на стъклокерамичен плот с изгоряла плоча за смяна

Точно такъв ремонт извърших в началото на август в близък до Борово квартал, а собственниците бяха доволни, защото за няколко часа, включително времето за закупуване на новата плоча, уредът им беше изправен. 

За ремонт на стъклокерамични плотове по домовете в София: тел. 0898 371028
При посещение за ремонт на стъклокерамичен плот, често се налага смяна на изгорялата плоча. 


Полезна информация за любознателните посетители тук
Ето какви са стъпките за извършване на това, след като се извърши диагностика на електроуреда:
Закупува се нова плоча същата като старата, която не работи и се монтира на плота. Подобен ремонт при стъклокерамичните плотове не е сред особено сложните, стига да се намери същият размер нова плоча, за да бъде успешно приключен ремонтът. 


При изгоряла плоча или други повреди на стъклокерамични плотове професионален ремонт в София може да поръчате на тел. 0898 371028 през цялата седмица. Ремонтите на неизправните плотове се извършват на място в дома Ви в ден по Ваш избор от понеделник до неделя. 


Инж. Станев предлага квалифициран ремонт и на други домакински уреди - телевизори, печки, перални, аспиратори, както и друга битова техника.  В този блог може да прочетете и други статии за тези ремонти. 

Ремонт на битова техника в София - инж Станев

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg