Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт на телевизор насред улицата - да, ама не!

21 Юли 2014г.
Преди около две години се случи следната история, за която се сетих тези дни по някакъв повод във връзка с ремонт на телевизор. Ако не беше толкова нелепа ситуация, можеше и да бъде комична. 

Уж интелигентна дама неколкократно ме търси за поправка на 17 инчов телевизор. Опитал съм се да улесня хората, като ходя на място по домовете, ако се наложи по-дълъг като време ремонт,  взимам електронната платка у дома за намиране и отстраняване на повредата, където имам доста уреди и тестери. Няма как да нося всичко с мен, а и не е необходимо вски път. 

Потенциалната клиентка, поради нейни причини, настоя да донесе телевизора при мен, което не практикувам. Носили са ми дребни електроуреди, но за по-големи нямам възможност за съхранение. Уговаряше и отлагаше дати и часове, накрая една сутрин каза, че е дошла с телевизора. Слизам, поздрав и посягам да взема телевизора, за да го занеса у дома. 

Собственичката изведнъж се стресна и уточни, че е донесла телевизора, за да ремонтирам на място - в колата, под открито небе!

Ха сега де!

Може ли поялник да работи без електрически ток!  Може ли въобще някой да е толкова технически некомпетентен, за да допусне, че насред улицата ще поправям телевизор! Става дума за прецизна диагностика и ремонт на малки елементи. 


Шофьорът обаче нададе зор, че бърза, ремонт ясно - не можа да стане по технически причини, заминаха с малкото телевизорче.

Не можаха да се прежалят да оставят повредения телевизор за ремонт, но и не пожелаха да ги посетя на място за сервиз. 

===
 
Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg