Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Ремонт lxpress предлага професионален сервиз на телевизори, перални машини, печки в София

4 Февруари 2014г.

 

Когато се повреди някой електроуред у дома - пералня, телевизор, печка, фурна или микровълнова, най-доброто решение за хората, които не са специалити в техническите ремонти, е да потърсят квалифициран майстор. Професионалният опит на инж. Станев го е сблъсквал през годините със сервиз на различни повреди и битова техника.

В сайта и блоговете си инж. Станев разказва случаи от своята практика на майстор, който извършва ремонтна дейност по домовете в град София.

Използвайте тел. 0898 371028, за да се свържете при технически проблеми с майстор, който ще Ви посети на място, без значение дали е делничен или почивен ден.

Ремонт lxpress  предлага професионален сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.


Сподели

Коментари

инж. Станев 4 Февруари 2014г.
Ето линковете към двата блога, където може да прочетете интересни статии:

http://lxpress2.wordpress.com

http://lxpress.blogspot.com/
Гост 5 Февруари 2014г.
За петък след 3 часа може ли да запазя час за ремонт на печка? Ще се обадя сутринта за потвърждение и уточнение. Печката е в ж.к. Бели брези. Благодаря. Стефанова
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg