Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Смяна на лампичка в микровълнова фурна

17 Април 2013г.

Във форума на сайта ми получих запитване за извършването на  смяна на лампичка в микровълнова фурна. Ето и  моят отговор по темата - на повечето микровълнови печки се отваря капака (кожуха) отгоре, вади се с фасонката, сменя се лампичката и се връща с фасонката обратно на съответното труднодостъпно място. Има обаче напрежение, което трябва да се изключи, не е лека поправка за всеки домашен майстор. Освен трудно, може да се окаже много опасно за саморемонтиране. В редки случаи (разбирай модели микровълнови) смяната може да става по различен  от гореописания начин. Като препоръка от майстора на ремонтите на битова техника и електроника по домовете – с тока шега не бива и ако не сте достатъчно компетентни, не е срамно да потърсите квалифицирана намеса дори за нещо, което на пръв поглед изглежда елементарно и леко за ремонт.Инж. Станев


За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg