Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Специализирани ремонти на перални в събота и неделя в лятна София

30 Юли 2016г.
Специализирани ремонти на перални в събота и неделя в лятна София.

В горещите летни дни пералните се използват по-често от прилежните домакини, които изпират дрехите на семействата след всяко обличане, за да премахнат евентуални замърсявания и следи от изпотяване. Това автоматично води до по-голям брой повредени перални, а в почивните дни е по-трудно да се свържете с работещи сервизи или техници. 

В случай на неработеща пералня или друг уред - печки, фурни, плотове, аспиратори, микровълнови, можете да се свържете с инж. Станев, който предлага и извършва специализирани ремонти на битова техника по домовете не само през делничните дни, но и през уикенда. 

Коректна диагностика и качествен ремонт на перални по домовете в София - квалифицирани сервизни услуги с посещение на адрес в удобен ден от инж. Станев.

Ремонтирам перални и друга битова техника без почивен ден. Запазете удобно време за извършване на специализиран ремонт на повредения електроуред. 

В случаи когато Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтър, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш, ремонт на повредени платки и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага тромава процедура по демонтаж, транспорт до сервиз и обратно до дома, последващ монтаж на пералната машина, то сте попаднали на подходящото място.

Ремонт на перални по индивидуална заявка и в горещите летни дни. 

Снимки от ремонт на перални разгледайте тук

Как се сменя маншон на пералня. 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg