Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Счупена ключалка на люк на пералня Candy (ново видео)

10 Юни 2018г.
Счупена ключалка на люк на пералня Candy беше повредата на електроуред за пране, който трябваше да поправя. Вижте кратко видео за повредата на ключалката, която при повредата беше блокирала, а мокрото пране беше останало затворено вътре. 

Първо много внимателно отворих пералнята, а след това демонтирах счупената ключалка, която взех със себе си, за да ремонтирам у дома, възползвайки се от богатия набор от инструменти и спомагателни средства. Ремонтът на ключалката беше сполучлив и пералнята беше годна за нова експлоатация от ползвателите си. 


В предстоящите дни ще публикувам снимки и друго видео от ремонта на ключалката тук или в някой от другите блогове, които поддържам. Може да поглеждате и Фейсбук страницата на инж. Станев за снимки и статии, свързани с ремонтна дейност.  


Ремонтирам не само перални Candy, но и други марки уреди за пране, като и друга битова техника и електроника.  Работя в събота и неделя също. Вижте видеото, което направих за Вас. 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg