Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Съботен майсторски маратон – ремонт на съдомиялна, пералня и два телевизора

17 Август 2013г.

Посетих четири адреса за ремонт на различни електроуреди – съдомиялна, перална машина и два кинескопни телевизора. Капнал от умора се прибрах малко след седем вечерта. Напуснах дома сутринта с неизменната чанта с майсторски арсенал – инструментите, без които не мога да извършвам диагностика и сервиз на повредената битова техника. Без да съм хапнал и трохичка, преди последното посещение на адрес имах малко време за едно ободрително кафе. За фен на кофеина комбинацията му с цигара си беше доста релаксиращо занимание на фона на съботните ми ангажименти като майстор на ремонтите на перални, съдомиялни и телевизори.

В полутелеграфен стил, имам сила за това, ще изброя ремонтите, които ме очакваха днес.

Съдомиялна – проблемът беше, че се клатеше вратата, не се затваряше плътно. Решението – смених винтовете, които държат пантите.

Счупена ключалка на пералня беше второто ми посещение за сервиз в съботния ден, не можеше да се отвори люка. Следва продължение – да се закупи нова ключалка и да се монтира на люка, а той на мястото му.

Телевизор – за съжаление проблемен се оказа кинескопът, което е невъзможно да бъде ремонтирано.

Телевизор – изгорял предпазител в следствие на токово претоварване (токов удар). Последва бърза подмяна. Ремонтът беше успешен.

Бърз душ у дома, малко новини пред лаптопа, така почивам най-добре  - четейки или разглеждайки картини в различни виртуални галерии. Мека котешка лапичка и любима песен преди вечеря – Deep Purple – When A Blind Man Cries ще поставят финал на този напрегнат от ремонти и срещи с перални и телевизори ден. Забравих нещо – и резен студена диня.

 

Инж. Галин Станев

 

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

===========================================

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact form

Сподели

Коментари

Гост 17 Август 2013г.
Браво, майсторе! Справил си се отлично с ремонтите! сем. Динкови
Гост 18 Август 2013г.
Умора нямаш, майсторе! Поздрави и от мен. Василева
Гост 18 Август 2013г.
Хубава неделя и не маратонствай така с ремонтите – пералните и телевизорите няма да избягат! Поздрави от Наташа :)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg