Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Техник за ремонт на битова техника в снежните дни

29 Ноември 2018г.
Когато крачиш по заснежените софийски улици в мразовитите дни, понесъл тежката чанта с инструменти, които са незаменими помощници при ремонтирането на различни електроуреди, единственото важно нещо е да запазиш баланс и да не усетиш гравитацията по един твърде болезнен начин. 

В студените дни с отрицателни градуси никак не мога да се оплача от липса на достатъчно сервизна работа - ремонтирам перални основно, готварски печки и фурни, аспиратори, отоплителни печки и радиатори, което е съвсем естествено, макар последните да ми ги носят в Борово, за да ги поправя на мой терен. 
През предстоящите почивни дни очаквам нови заявки за ремонт на повредена битова техника, което превръща събота и неделя в доста натоварено време, ако си търсен техник. Най-често става дума за блокирали или заключени перални или перални, които не изхвърлят водата, защото има проблем с центрофугата. Ремонт на перални в Борово и Манастирски ливади

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg