Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Техник за спешни ремонти на перални в Манастирски ливади

20 Юли 2019г.
Техник за спешни ремонти на перални в Манастирски ливади
Два спешни адреса за ремонт на перални получих в съботния следобед, когато бях приключил с ремонтите в дневния график. По странно съвпадение адресите се оказаха в Манастирски ливади в две съседни жилищни кооперации. Единият адрес беше за блокирала пералня, а дрехите бяха заключени вътре. Хората се канеха да тръгват за Гърция на море в неделното утро и нямаше как дда оставят мокро пране за седмица в горещото време. След като откворих люка, взех ключалката за ремонт и се разбрахме да довършим ремонта след връщането им от Санторини. 

На втория адрес ставаше въпрос за запушена пералня. Собственикът проверил филтъра, но проблемът не бил там. От помпата извадих няколко стотинки и други боклучета, явно събирани от известно време. 
С извънредните ремонти на пералните приключих сравнително бързо и успях да се върна у дома по светло.  Хората бяха доволни, че в късния съботен следобед по спешност се беше отзовал техник, който им помогна. Ремонт на перални в събота и неделя в София - изберете опит и професионални умения от инж. Станев!

Пералнята не отваря. Ремонт на перални.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg