Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Технологична джаджа вместо закуска и ремонт на телевизор и пералня за обяд

15 Август 2013г.

Хубава августовска сутрин, обещаващо начало на деня. Ранобудник съм, харесвам по-хладните часове на деня, а и имам шепа време за себе си.  Приготвям чай за съпругата ми, чаша кафе за мен и пускам чешмата, за да се качи котенцето и да пие водичка. Стана навик да пие от кранчето директно, голяма радост й е. Има в панички вода, която подменяме редовно, но се скача на чешмата при всяка възможност.

Имам посещения за сервиз на телевизор и  ремонт на перална машина малко по-късно през деня. Мога да се порадвам на около час и половина време за себе си. Препускам из интернет страниците, чашата с топла ароматна течност до мен, прочитайки най-важните новини и попадам на интересна статия за външна батерия, която зарежда телефони и таблети, дегизирана като  кола-играчка. Количката е налична в четири цвята – бяла, черна, червена и тъмно синя. Така закусва майсторът на ремонтите днес, четейки новости от технологичния свят.

Малко по-подробно за технологичната джаджа – Japan Trust Technology (JTT) са пуснали на пазара (май само на японския на този етап) външна батерия, GT5200 Coupe с вградена литиево-йонна батерия, която позволява зареждането на мобилни устройства, които имат микро USB порт – като телефони и таблети, например. Батерията вътре в количката е с капацитет 5200mAh. Има си и дисплей отгоре, който отчита  използването на батерията, както и вградени LED лампички във фаровете, а за да е детската радост и тръпка по-силна – стопчетата мигат по време на цялото зареждане. Преди да се скапе окончателно ще зареди мобилното устройство около 300-500 пъти. Цената на джаджата се движи около 40$, но пък не се намира извън Япония.


Кликнете тук, за да видите снимката.


Времето на майстор на ремонтите на перални, печки, телевизори ме притиска подобно на нахален пътник в опит за атака на освобождаваща се седалка в претъпкан автобус рано сутрин. Приготвям чантата и след минути поемам към отстраняване на повредата на телевизор. Адресът на собствениците е средно далече. Казано оптимистично – за мащабите на София е дори близо.

Пожеланието ми днес ще е точно такова, оптимистично – да се порадваме на празничния ден днес и на всичко това, което имаме – близките, любовта им, здравето!

Инж. Галин Станев

 

За контакти:

 

Тел. 0898 371028

 

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

===========================================

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact formСподели

Коментари

Гост 15 Август 2013г.
Веднага спотирах, прочетох и харесах! Леки ремонти, майсторе! Стан
Rossitsa Mardova 15 Август 2013г.
:)
Ivelina Stoyanova 16 Август 2013г.
Хубав петък, майсторе! Леки ремонти и от нас! ;)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg