Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Честита нова 2015 година!

1 Януари 2015г.
Честита нова 2015 година!

На всички пожелавам много здраве, късмет и успех! Да се сбъднат хубавите мечти и планове, да се радваме на постиженията на близки и приятели, да постигнем онази душевна хармония, към която се стремим и нека всеки нов ден ни разкрива по едно перлено зрънце щастие!

===

инж. Станев

Професионален сервиз на черна и бяла техника и електроника по домовете в София.

Може да запазите час за посещение и сервиз в удобно за Вас време в случай на повреда на битова техника на телефон 0898 371028. Търсете инж. Станев – коректен, акуратен, делови, с дългогодишен професионален опит.

Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.
 
Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.
 
Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.
Сподели

Коментари

Гост 1 Януари 2015г.
Честита да е новата година, майсторе! Иван Павлов
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg