Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Честита Цветница с моя картинка

13 Април 2014г.
Честита Цветница с една моя картинкаЧестита Цветница на всички празнуващи на днешния ден и техните близки с една моя картинка, рисувана точно за този ден за много специален човек в моя живот, преди няколко цветни празника. Тогава нямах толкова ремонти в неделния ден и се радвах на повече свободно време за това мое хоби – рисуването.

Картинката вижте тук

Картината е създадена с лек реверанс към импресионистичния стил в изкуството като цяло и с закачливо намигване към Слъчогледите на Ван Гог, в частност. Рисувана е с акрилни бои в техника импасто (нанасяне на неразтворени бои и плътни мазки). Интересна е рамката, ръчно изработена от кафява керамика, което беше смел експеримент от моя страна. Неравностите по керамичната рамка са съзнателно търсен ефект, а не дефект.

Хубав пролетен празник на всички, носещи имена на красиви и уханни цветя!

===

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма.

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии.

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.


Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Сподели

Коментари

Гост 13 Април 2014г.
Браво, майсторе!
Гост 13 Април 2014г.
Стан Гоев

Майстор-художник!:)
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg