Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Честит Никулден с икона на св. Николай, измайсторена от мен

6 Декември 2013г.

На днешния ден се пише много за празника и за неговия покровителя св. Николай считан за  закриляник на моряци, търговци, банкери. Рибните ястия са задължителни за измолване на благополучие, късмет или просто за здраве.

 По-важен е самият светец – той се свързва с образа на добродетелния християнин. Нека не забравяме, че не храната днес, а това, което можем да предложим под формата на добри и праведни дела, броя на хората, на които сме успели да помогнем е единственото, което има значение, а не присъствието на шаран на трапезата.

Във връзка с празника на св. Николай, преди време измайсторих негова икона. Мисля, че не би имало по-подходящ ден от 6 декември, за да ви я представя.

Тази икона на св. Николай е рисувана върху основа от цяло липово блокче. От същия материал е правена и дърворезбата. Трябва да се знае, че липата е меко дърво и лесно се работи, когато става въпрос за едри елементи. Но в моя случай, става дума за не особено внушителна композиция с размери 22х7см и изработката на дърворезбата бе доста трудна (защото дървото лесно се цепи и не може да се обработва във всички посоки).

 

Вижте иконата тук

 

Правена е преди около девет години, бях я оставил за известно време, но накрая я завърших.

Почти се бях отказал да я довърша, но сякаш някаква невидима, неведома висша сила държеше ръката ми стабилна, ума – бодър, мислите чисти, а на душата ми бе леко и се чувствах окрилен. С тази вътрешна мотивация и сила успях да сглобя дърворезбата и иконата получи цялостния си завършен вид. Няма как да не спомена, че похвала за незавършената икона на св. Николай, също е добър стимул.

Днес тя е пред вас.

Честит Никулден!

==

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

 

Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графикът с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

 

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg