Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Честит първи учебен ден и успешна нова седмица - две пожелания в един майсторски постинг

16 Септември 2013г.

Нещо малко, което да ви мотивира в понеделник сутрин и да ви зареди с енергия за новата седмица:

 

* Не съществува човек на този свят, който да не е способен да постигне много повече, отколкото сам допуска, че това е възможно. Х. Форд

 

Искам да приключа днешната публикация с два цитата на Ренесансовия гений Леонардо да Винчи (1452-1519), защото казаното от него провокира човешката мисъл и прогрес, мотивира духа да не прекъсва изконните стремления към завладяване на нови, непознати територии от безкрайната вселена от знания, а смятам, че това е важна част от образованието като цяло.

 

* Както желязото ръждясва, ако се захвърли; а застоялата вода загубва своята чистота...  така бездействието изпива жизнените сили на ума.

 

* Цялото човешко знание произхожда от сетивните ни възприятия. Леонардо да Винчи


Намирам за подходящо точно с тези мисли на Леонардо да пожелая честит първи учебен ден и успешна учебна година на учениците, техните родители и учители в тези нелеки времена!

 

Инж. Галин Станев

 

За контакти:

Тел. 0898 371028

 

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

 

===========================================

 

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact formСподели

Коментари

Гост 16 Септември 2013г.
Покрай първият учебен ден на детето имаше много емоции, сега открадвам малко време за себе си. Дано е успешна учебната година за всички – дечицата да получат качествено образование, учителите – достойни заплати, а родителите да се радваме на успехите им…

Успешна седмица, майсторе и все леки ремонти! :)

Наташа
Гост 17 Септември 2013г.
Харесвам мъдростта на Леонардо - блестящ с всичко, което е оставил на идните поколения. Въпросът е колко го заслужаваме ?

Догодина племенникът ми ще е първолак, няма да пропуснем тези трепети покрай училището; раницата вече съм казал, че ще е от нас. :-)

Успешни и леки ремонти, майсторе! Ще поправиш и пералните, и телевизорите, две мнения няма.

Напоследък ми е доста кът времето, боря се с немския, магистратура, работа, не се оплаквам, напротив. Поздрави от Дани и мен. ;-) Стан
Гост 17 Септември 2013г.
Благодаря за сполучливия ремонт на телевизора, майсторе! Препоръчах те на съседите, ще те потърсят утре да се разберете за ремонт на пералнята им.

>>
Митко от Надежда
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg