Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Четвъртък – два телевизора и ремонт на пералня – просто ден от живота на майстора

18 Април 2013г.

Днес беше ден натоварен с ремонти и задачи, който протече леко. Сутринта започна с ремонт на пералня, имаше известен проблем с програматора, който успешно отстраних и в крайна сметка поправих. Продължих с телевизор, който немирни детски ръчички неволно бяха повредили. Извърших необходимите действия, наложи се да използвам и малкото поялниче. Приключих ремонтите за деня отново с телевизор. Докато завивах последните болтчета с електрическата отвертка, си мислех колко много помагат инструментите, които съм събирал в продължение на години, купувал и заменял с по-нови или по-специфични модели, дори и тези които сам измайсторявах и приспособявал за различни цели и ремонти.

Днешният четвъртък като телевизионен техник и  майстор на ремонтите на перални машини по домовете завърши успешно. Обичам когато не се налага проточване във времето на ремонта, тичане по различни магазини за резервни части, защото всеки собственик на битова техника или електроника (било то телевизор, пералня, печка, фурна, съдомиялна и т.н.) иска сервизът да приключи максимално бързо (което е съвсем в реда на нещата – смятаме факторите време, пари, необходимост от елекроуреда).

На прибиране към дома си тананиках  малко от Make Me Smile на Steve Harley.


You've done it all, you've broken every code
And pulled the rebel to the floor
You spoilt the game, no matter what you say
For only metal - what a bore!
Blue eyes, blue eyes, how come you tell so many lies?

Come up and see me, make me smile
Or do what you want, run on wild

 

Всъщност колко от вас помнят тази стара песен?

Късен поздрав малко преди края на деня.


 

Инж. Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

Сподели

Коментари

Гост 19 Април 2013г.
Стайкова: Хубава събота,майсторе. И благодаря за пералнята.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg