Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

Четвъртък е ден за ремонти на перални машини по домовете и поздрав с Wish you were here

6 Март 2014г.

Мисля, че рибата е хубава, но също мисля, че дъждът е мокър, така че кой съм аз да преценявам тези неща. Дъглас Адамс

Дребен дъждец се сипе над София, мокър и мрачен четвъртък, улиците са тъжни и разкаляни. Обичайните задръствания в трафика, регулярните ремонти на перални машини - оказва се ден, в който ремонтите на този електроуред са преобладаващи в графика ми. Какво включва списъкът на майстора днес - филтър, помпа, блокирала ключалка.

Кратко напомняне, за да не се налага да търсите техник за сервиз - проверявайте добре джобовете на дрехите преди да пуснете пералнята - дребни стотинки и предметчета често се оказват същината на проблема.

Носталгична песен на Дейвид Гилмор, който празнува рожден ден днес (6. 03. 1946), която много обичам, с пожелание за приятна вечер и шеговито напомняне, че почивните дни са опасно близо.  


Wish you were here


Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.

За повече информация интересни статии заповядайте в сайта и блоговете ни. 


 http://lxpress2.wordpress.com/


http://lxpress.blogspot.com/

 


Инж. Галин Станев

 

За контакти: Тел. 0898 371028

 

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.
Сподели

Коментари

Гост 7 Март 2014г.
Албена Димова

Хубав петък на майстора!
Гост 7 Март 2014г.
Славова
***********
Благодаря за коректността, бързината и качествения ремонт! Препоръчвам инж. Станев за ремонт на перални и печки в София от първо лице.

Споделям препоръката в моя Фейсбук и на Вашите сайт и блог страници.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg