Ремонт на перални, телевизори, аспиратори, абсорбатори, диспозери, печки, фурни, плотове, микровълнови по домовете. Майстор за ремонт на електроуреди.

* Tелевизорът е просто уред – нещо кaто тостер с картинки. М. С. Фаулър

22 Ноември 2013г.
* Tелевизорът е просто уред – нещо кaто тостер с картинки. М. С. Фаулър

С тази шеговита мисъл започвам днешната публикация, за да припомня, че сервиз на черна и бяла техника е възможен и през почивните дни. 

Общото между телевизора и тостера е, че понякога се развалят и се нуждаят от ремонт, като всеки уред. 

Качествен и бърз ремонт може да ви бъде предложен и без да се налага да излизате от дома си. Не само телевизори и тостери, но също перални машини, готварски и отоплителни печки, микровълнови фурни,съдомиялни, сушилни и всяка техника за дома. 


Ако се нуждаете от майстор за ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), запомнете този телефонен номер: 0898 371028, на него може да поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. 

Технологично време за реакция - от 2 до 4 часа според графика с ангажименти на майстора. 


Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!

 

Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и  съобщение/коментар тук.


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел и др. се ползват с предимство при посещението.


Слънчев ноемврийски петък и много усмихнат уикенд от майстора на ремонтите на битова техника по домовете! :)
За контакти: Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, абсорбери, диспозери, печки, фурни, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.
Сподели

Коментари

Гост 22 Ноември 2013г.
Оригинално начало на публикация!

Успешни ремонти и положителни почивни дни и на теб, майсторе! :) Наташа
Гост 22 Ноември 2013г.
След 19 часа извършвате ли ремонти? Имам стара пералня с проблем с включването. Живея в Лозенец. Мая
Гост 22 Ноември 2013г.
Майсторе, преди време ремонтира мой телевизор LG, сега има проблем с пералната машина. Може ли да се уговорим за удобен час утре или в неделя за извършване на сервиз на пералнята? Понеже е късно вече да звъня, ще се обадя утре сутрин за уговорка за посещение. Живея в Хиподрума. В. Миланов
Гост 22 Ноември 2013г.
Много симпатичен блог, харесвам статиите, чувството за хумор в последната и въвеждането на темата за ремонтите! Попаднах тук, търсейки консултация за закупуване на нов телевизор - прочетох няколко. Доволна съм от информацията. Ще се обадя да ни придружите при закупуването на нов телевизор тези дни, естествено срещу съответното заплащане.

Хубава вечер, инж. Станев!

сем. Делчеви
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg